Beddinghouse

Bedding House is een Nederlands familiebedrijf die bed- en badlinnen ontwerpt en distribueert. Het bedrijf is gevestigd in Lisse, het hart van de Bloembollenstreek, op steenworp afstand van Amsterdam. Het is opgericht in 1978 en marktleider binnen de Benelux. Ook buiten de Benelux groeit de markt voor Bedding House snel.

Bedding House ontwikkelt niet alleen bed- en badlinnen voor haar eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol & Verstraten en het lifestyle & accessoire merk KAAT Amsterdam, maar ook voor gerenommeerde internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maision. Bedding House heeft ook uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van succesvolle private label concepten. Het productportfolio bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, decoratiekussens en handdoeken.

Bedding House brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt; een voorjaars- en najaarscollectie. Deze worden ontworpen en ontwikkeld in de eigen ontwerpstudio. De collecties hebben als overeenkomst dat ze altijd worden ontworpen in lijn met de laatste mode- & interieurtrends.

Bedding House onderscheidt zich in de markt door haar full-service concept. Binnen dit concept staan de behoeften van de consument en klant centraal. Dit betekent dat Bedding House, naast het ontwerpen van de collecties, ook zorgt voor marketing, sales, ict en logistieke ondersteuning, wat resulteert in een partnerschap waarin de klant ontzorgd wordt.

 

Basic Blue BH V16 04

Contact:

Heereweg 33/A

2161 AC Lisse

Tel: 0252-419050
Website: www.beddinghouse.nl
E-mail: info@beddinghouse.nl