Euretco

Euretco ondersteunt zelfstandige retailers in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en boeken. Vanuit verschillende samenwerkingsvormen, zoals franchise, private labels en exclusieve merken, voeren wij uiteenlopende backoffice-diensten voor de retailers uit. Zodat jij, als ondernemer, je volledig kunt focussen op je eigen winkelproces, een maximaal resultaat halen en voor continuïteit van het bedrijf zorgen.

Online Platform

Wij zorgen ervoor dat u online zichtbaar bent. U bent de local hero. Ook voor de producten van OptiSleep komen potentiële klanten bij u uit. Bijvoorbeeld omdat wij u voorzien van relevante en goed vindbare content voor uw website. Daarnaast ondersteunen wij u ook met online marketing campagnes.

OptiSleep

Bij Hollandsch Slapen zullen wij u kennis laten maken met OptiSleep. OptiSleep biedt de ondernemer al ruim 20 jaar een compleet en gevarieerd assortiment, dat voor een groot deel in Nederland ontwikkeld en vervaardigd wordt. Het merk bewijst zich ieder jaar opnieuw. In combinatie met uw inkoopvoordeel levert het vertrouwen in OptiSleep u een hoog rendement op. Zeker omdat wij er met online marketing campagnes voor zorgen dat u extra goed zichtbaar bent als local hero. En u hoeft daar zelf weinig voor te doen. Wij leveren alle content aan, waarmee u op een krachtige en consistente manier communiceert met uw doelgroep.

Uw voordeel

  • Hoog rendement betrouwbare partners waaronder AVEK en Jonk
  • Exclusief merk waarmee u wegblijft uit de
  • concurrentiestrijd
  • Online platform
Optisleep detail4
Optisleep detail1
Optisleep sfeer5

Euretco contact:

Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken

Telefoon: 033-2532911
Website: www.euretco.com
E-mail: info@euretco.com

Euretco

Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken