Euretco

Euretco Wonen gelooft in samenwerkende ondernemers en heeft vertrouwen in de kracht van hun verscheidenheid. Euretco is een bindende factor, zonder ondernemers te beperken in hun eigen ambities, hun eigen verantwoordelijkheid en hun eigen visie. Het rendement van samenwerking komt voort uit de meerwaarde van de services die Euretco beschikbaar heeft. Onderscheidende franchiseformules, winkelconcepten en shopconcepten, maar ook betaalgemak en administratieve ondersteuning (Centrale Betalingen), kennisuitwisseling, inkoopvoordeel, en private labels. Euretco Wonen beschouwt elk partnership als een partnership op maat. De vele succesvolle voorbeelden uit de dagelijkse retailpraktijk leveren hiervoor de overtuigende bewijzen.

Kiezen voor Wonen
Euretco Wonen is een full service retail organisatie dat weet wat ondernemen is. Op basis van die kennis bieden wij aangesloten ondernemers de individuele ondersteuning die zij vragen. Voor de één betekent dit uitsluitend de uitvoering van het betalingsverkeer tussen leverancier en ondernemer. Voor de ander kan het betekenen dat volgens een vastomlijnde franchiseformule te werk wordt gegaan. Euretco Wonen heeft vier specialismen: meubelen, woningtextiel, slapen en verlichting.

Alles in één
Euretco Wonen biedt een soepel betalingsverkeer, inkoopvoordeel, samenwerking, gezamenlijke promotie en deskundige advisering over commerciële en financiële zaken. Ook aan kennisuitwisseling met collega ondernemers over zaken die u als ondernemer bezighouden, hechten wij veel belang.

Maatwerk
Ondernemers gaan niet door een ingewikkelde, bureaucratische procedure. Wij gaan bij voorkeur eerst met u in gesprek. Als het wederzijds klikt, kunnen we gezamenlijk een analyse maken van de meest geschikte vorm van samenwerking. De behoefte van de ondernemer vormt hierbij altijd het uitgangspunt.

Eén aanspreekpunt
Dat maatwerk begint bij alle mogelijke adviezen die u nodig kunt hebben. Hebt u een administratief probleem, krijgt u te maken met bedrijfsopvolging of hebt u vragen op het gebied van personeel en organisatie? U hoeft uw vaste accountmanager van Euretco Wonen maar te bellen of te mailen. Hij zorgt ervoor dat één van de specialisten van Euretco u adviseert.

Euretco contact:

Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken

Telefoon: 033-2532911
Website: www.euretco.com
E-mail: info@euretco.com

Euretco

Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken