Hollandsch Slapen, een belangrijk evenement voor de vakhandel in Nederland.     

11 september van 10-17 uur | 12 september van 10-20 uur | 13 september 2021 van 10-17 uur

De Slapen- en Bedtextielbranche neemt binnen de wonenbranche een bijzondere plaats in. Slaapproducten zijn innovatief en bieden naast een modisch aspect vooral ook functionele eigenschappen.

De deelnemers achter het platform Hollandsch Slapen wil de betere vakhandel daarover graag goed en gedegen adviseren en informeren. Kennisoverdracht over de producten en een goede onderlinge samenwerking is daarvoor van het hoogste belang. Zodat retailers op hun beurt de consument van adequate informatie kunnen voorzien.

Om die onderlinge samenwerking tussen retail en producent gestalte te geven, is het event Hollands Slapen in het leven geroepen. De groep achter “Hollandsch Slapen” is een gezelschap van Nederlandse fabrikanten van bedden, matrassen, kussens, bedlinnen, dekbedden, etc.

Het genoemde gezelschap houdt op 11, 12 en 13 september 2022 in Kasteel Groeneveld te Baarn een event om haar producten te presenteren aan de betere slaapspecialisten. Het gaat hier om een “evenement”, een productpresentatie; het is geen “beurs”. Het is een intiem, kleinschalig, gezellig, informeel samenzijn in een sfeervolle, aansprekende omgeving. De sfeer is rustiek en authentiek. De productpresentaties worden verspreid over de ruimtes van de locatie neergezet en ademen kwaliteit uit, met kleurrijke accenten van het bedtextiel.

Het is een “ontdekkingsreis” voor de betere vakhandel. Er komen geen consumenten. Uiteraard wordt voor een hapje en een drankje gezorgd. Hollandsch Slapen wil namelijk naast veel informatie en het tonen van nieuwe producten, vooral ook een aangenaam samenzijn bieden voor vakgenoten. Daarom is de entree gratis. Bezoekers krijgen na afloop een aardige attentie mee naar huis in de vorm van een rijkelijk gevulde goodiebag.