Bedding House

Bedding House is een Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de distributie van bed- en badlinnen. Het bedrijf is gevestigd in Lisse, het hart van de Bloembollenstreek, op steenworp afstand van Amsterdam. Bedding House is opgericht in 1978 en wordt beschouwd als marktleider in bedlinnen binnen de Benelux. Ook buiten de Benelux groeit de markt snel.

Bedding House ontwikkelt niet alleen bed- en badlinnen voor haar eigen merken zoals Bedding House, Kardol en het lifestyle accessoire merk KAAT Amsterdam, maar ook voor gerenommeerde internationale merken zoals Auping, Pip Studio,  Oilily en Rivièra Maison. Bedding House heeft ook uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van succesvolle private label concepten. Het productportfolio bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken.

Bedding House brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt; een voorjaars- en najaarscollectie. Deze worden ontworpen en ontwikkeld in de eigen ontwerpstudio. De collecties hebben als overeenkomst dat ze altijd worden ontworpen in lijn met de laatste mode- en interieurtrends.

Bedding House onderscheidt zich in de markt door haar full-service concept. Binnen dit concept staan de behoeften van de consument en klant centraal. Dit betekent dat Bedding House, naast het ontwerpen van de collecties, ook zorgt voor marketing, sales, ict en logistieke ondersteuning. Hiermee streeft het bedrijf naar een partnerschap waarin de klant ontzorgd wordt.

Bedding House Chinese Porcelain Quilt_Blue-00_Mood
Bedding House Flora_Ochre-00_Mood

Contact Bedding House:

Vennestraat 8
2161 LE Lisse

Telefoon: 0252-419050
Website: www.beddinghouse.com
E-mail: sales@beddinghouse.com

Bedding House

Vennestraat 8
2161 LE Lisse