Beddinghouse

Bedding House is een Nederlands familiebedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de distributie van bed- en badlinnen. Het bedrijf is gevestigd in Lisse, het hart van de Bloembollenstreek, op steenworp afstand van Amsterdam. Bedding House is opgericht in 1978 en wordt beschouwd als marktleider in bedlinnen binnen de Benelux. Ook buiten de Benelux groeit de markt snel.

Bedding House ontwikkelt niet alleen bed- en badlinnen voor haar eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol en het lifestyle accessoire merk KAAT Amsterdam, maar ook voor gerenommeerde internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maison. Bedding House heeft ook uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van succesvolle private label concepten. Het productportfolio bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens en handdoeken.

Bedding House brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt; een voorjaars- en najaarscollectie. Deze worden ontworpen en ontwikkeld in de eigen ontwerpstudio. De collecties hebben als overeenkomst dat ze altijd worden ontworpen in lijn met de laatste mode- en interieurtrends.

Bedding House onderscheidt zich in de markt door haar full-service concept. Binnen dit concept staan de behoeften van de consument en klant centraal. Dit betekent dat Bedding House, naast het ontwerpen van de collecties, ook zorgt voor marketing, sales, ict en logistieke ondersteuning. Hiermee streeft het bedrijf naar een partnerschap waarin de klant ontzorgd wordt.

Beddinghouse_1
Beddinghouse_3

Contact Beddinghouse:

Heereweg 33a
2161 AC Lisse

Telefoon: 0252-419050
Website: www.beddinghouse.com
E-mail: sales@beddinghouse.com

Beddinghouse

Heereweg 33a
2161 AC Lisse