M line

We maken steeds langere dagen en in verhouding slapen we korter. M line helpt u om het maximale uit uw nachtrust te halen. Door de voortreffelijke drukverlagende eigenschappen slaapt u dieper op een slaapsysteem van M line. Bovendien kunt u gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en ontwaakt u fris dankzij de goede ventilatie. Ideaal om energiek voor de dag te komen! 

Met de investering in een hoogwaardig M line product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. M line is ervan overtuigd dat de kwaliteit van haar producten leidt tot een gezonde levensstijl. Je brengt immers gemiddeld één derde van je leven slapend door. Daarom geven zij hoge prioriteit aan kwaliteit, zodat hen producten continu gewaarborgd zijn voor onze klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Kjeld Nuis en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie. 

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en beschikken daarom over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar M line trots op is!

Mline1
Mline2
Mline3

M line contact:

Linie 27
5405 AR Uden

Telefoon: 0413 243 051
Website: www.mline.nl
E-mail: info@mline.nl

M line

Linie 27
5405 AR Uden